• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

39 Oloa I Amazon e Faasaoina Moni Lou Ola — & E I lalo uma o le $20

 

Tone o tagata o loʻo sauniuni mo le amataga o le apocalypse i soʻo se taimi - faʻalogo, pe a e matamata i tala fou, e matua talafeagai lava. E tusa lava pe leai sau ato e teu i lalo o lou moega, o nei oloa e 40 i luga o le Amazon o le a faasaoina moni ai lou ola ma o loʻo i lalo ifo o le $ 20 e sili atu nai lo le aoga mo oe: E faʻaogaina, faʻaogaina, taugofie, ma e mafai ona maua. e te alu ese mai nisi ma'i faigata pe a e le fa'amoemoe latou te faia.

Afai e le mafai ona ou failaina tala zombie i aso uma, o aʻu lisi sili ona ou fiafia i ai e tusi aua e masani ona ou mauaina ni manatu atamai ou te matua fiafia i ai. O tagata o loʻo i fafo e matua ofoofogia lava le atamai e pei ona oʻo mai. mo se faʻataʻitaʻiga, o se carabiner o se afi faʻamu? Sau loa! Ua ta'ua o le Firebiner: E le foliga mai ea o le isi Avenger super-vevela? E fa'afefea se peni fa'apitoa e le gata e tusitusi, ae mafai ona fa'aaogaina e fai ma mea faigaluega puipui - ma e mafai fo'i ona ta'e le fa'amalama o lau ta'avale pe a tupu se fa'alavelave fa'afuase'i. O le peni lea e tasi e matua sili atu lona malosi nai lo le pelu.

E mafai ona e tuʻufaʻatasia se pusa faʻalavelave faʻafuaseʻi ma taugofie mo lau ogalaau poʻo le kapoti faletele mai lenei lisi - ma e tele mea e lelei mo soʻo se tasi e tolauapi, sopo, pe fiafia i fafo. Aisea e te le saunia ai - aua e te le iloa.

Tuuina atu o le tino o le tagata e sili atu i le 60 pasene vai, e na o le tolu i le fa aso e mafai ona alu e aunoa ma H20 taua. O le tala fiafia, o lenei faamama vai fa'apitoa e fa'amaninoina i foliga o se vaomago ma lelei mo le fa'aoga i le alu, vai mai so'o se puna e mafai ona inu. O loʻo faʻaalia ai le micro-filtration membrane e aveese ai le 99.99999 pasene o siama vai ma parasites - faʻapea foʻi ma microplastics - aʻo faʻaoga e le tagata faʻaoga i luga, ma umi le umi e faamama ai le 1,000 kalone vai.

Ua mamanuina e tipiina se fusipaʻu nofoa fufusi pe a maeʻa se faʻalavelave faʻafuaseʻi ona taʻe ai lea o le faamalama o le taʻavale mo se sola vave, o nei meafaigaluega o le taga-le tele o le leoleo agelu e manaʻomia e avetaavale pe a tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi. E ui ina la'ititi ma mama e ave ai se filifili ki, ae na'o le taimi lava e mana'omia ai e sau ai le tui uamea e tumu i le puna, e saogalemu ai le feavea'i. Na tusia e se tasi tagata suʻesuʻe: “Na ou faatauina lenei oloa mo loʻu toʻalua ma le tasi mo loʻu afafine. I le 2010, na tupu ai se faalavelave tau taavale ma sa tatau ona ia faaaogaina le fusi fusipa'u ma le samala e lavea ai le tioata ina ua alu ese o ia mai se alalaupapa ma i totonu o le vai........ Ou te talitonu na fesoasoani e laveai lona ola.”

O le tu'ufa'atasia o mea e lima fa'alavelave fa'afuase'i e mana'omia i totonu o se fa'amatalaga fa'aigoaina tapulima, o nei taulima o se mea e tatau ona i ai mo le fa'aolaola ua mamanuina mo le fa'aoga i aso uma. Latou te aofia ai se afi afi, se tapasa, se faaili leotele o faalavelave faafuasei, se naifi faʻafuaseʻi, ma le 12 futu o le militeri-grade paracord - ma faʻatasi, latou te fesoasoani e taupulepule se sola ese mai le tele o tulaga pipii. E mafai ona fetuutuuna'i e fetaui ma le tele o tapulima, ma e lelei tele mo le foa'i meaalofa.

Afai e te leʻi vaʻai i lenei faʻailoga faʻapitoa i luga o au faʻasalalauga lautele, ou te teʻi - o le a amata ona e vaʻaia i latou i soo se mea. O lenei masini e tusa ma le lapo'a o lou limamatua ma e itiiti ifo i le aunese le mamafa, ae a e tosoina le pine, e fa'alogoina se fa'ailo e pa'u pe tusa o le tulaga tutusa ma le ta'avale a le falema'i. Tuu i luga o se filifili ki, po o se ato tupe, ato ato, po o le ato faafafa mo se puipuiga faaopoopo.

Faia e taulimaina ituaiga uma o tau, o lenei palanikeke moli e sili ona iloagofie e le susu, e mafai ona iloa mamao mai (e iai foʻi mea siliva e atagia ai pito), ma e mafai ona faʻaaogaina e fai ma tapoleni i faʻalavelave faʻafuaseʻi. O ona laulau e lima e maua ai le 94 pasene o le taofiofia o le vevela, e fa'amaonia e le matagi, ma e mafai ona puipuia le maalili. O nei mea uma ma e na o le 1.4 pauna le mamafa - o lea o se faʻaopoopoga faigofie i se ato faʻafafa.

Na tusia e se tagata tomai faapitoa i le ola olaola, o lenei tusi taua e faʻavae i luga o le lima C o le olaga i tua - o meafaigaluega tipi, ufiufi, mea faʻafefeteina, koneteina, ma fusi - ma maua ai le tele o fautuaga ma taʻiala i le gaosiga ma le puleaina o punaoa e faʻaleleia ai. i le natura. Faatasi ai ma fautuaga e le na o le fegalegaleai, ae toe fesootai moni i fafo, o le oa o Dave Canterbury o le poto ma le poto lauiloa i le lalolagi ua ola mai i totonu o nei itulau.

E le o se pepa lanu enaena, ae o lenei pusa faʻafuaseʻi e mautinoa lava e tasi le afifi lelei ma faʻapipiʻi siamu o loʻo nonoa i le manoa - sili ona malosi paracord, o lona uiga. O fasipepa e 30 i totonu o lenei fusipa'u mama e aofia ai sapalai fa'afoma'i ma se vevela, pepa alumini mo le kuka pe fai ma fa'ailo i fa'alavelave fa'afuase'i, o se moliuila, o se multi-tools stainless steel, pine saogalemu, kilipa pepa, nila su'isu'i, se pusa fagota, cotton, se mata maai, se faaili, ma se uaea ili. O na mea uma o loʻo faʻapipiʻiina i le 30 futu o le paracord lea e teuteuina i se isi faʻaili e faʻapipiʻi i luga o se tapasa, faʻatasi ai ma se carabiner e faʻapipiʻi ai i se fusi poʻo se ato.

O lenei faleie o le a lelei atoatoa mo se pusa taʻavale faʻafuaseʻi: E matuaʻi malosi - tuʻufaʻatasia na gaosia mai le Mylar e sili atu le mafiafia, e teteʻe i loimata - ma e faʻafefe vai, moli moli, ma atagia. E matua tele fo'i, e mafai ona fa'aoga mo le tusa ma le kajillion isi mea pe afai o lo'o e pa'u, e pei o se timu poncho, se taga moe, se talipupuni pefu, se vai vai, po'o se savili po'o se pupuni o le la. E le gata i lea, e pa'u ifo i lalo i le toetoe lava 4-inisi kupita, o lea e matua'i fa'apitoa mo le teuina i so'o se mea.

Fa'amu lau afi, tusa lava po'o le a le tulaga, faatasi ai ma afitusi nei e fa'asa'o e afa e mafai ona fa'asagatau e o'o lava i matagi malolosi ma timuga. E le gata e moli pe a susu, ae latou te faatumauina se mumu mo le oo atu i le 25 sekone, e oo lava i lalo o le sami po o matagi malolosi. E faaluaina foi le umi o se afitusi masani, o lea e leai se lamatiaga o tamatamailima mu.

E mafai ona maua ala AM ma FM e fa'aopoopo i fa'asalalauga tau NOAA, o lenei leitio fa'ato'aga lima o le fesoasoani lea e te mana'omia pe a pa'u le eletise, tusa lava po'o fea e te nofo ai. E fa'amaonia atili ai lona aoga e le mafaatusalia o lau 'au'aunaga atoa o feso'ota'iga nofoaga, o le a mafai fo'i ona e fa'aogaina lou ala e fa'aola uma ai au masini feavea'i, fa'afetai i ona ports USB charging. E maua ai fo'i le moliuila, fa'apea fo'i ma le la e fa'aola e ala i ave o le la.

Fausia i le fa'aogaina o le mamanu fa'akomepiuta, o lenei meafaigaluega tele i fafo ua fa'ainisinia e fai ma spork, ae - mama ma aoga - e sili atu mea e fai. O lo'o i ai fo'i se fagu fa'amatala, o se fa'alavelave fa'afuase'i ma se mea e tatala ai mea, ma tolu metric fa'amama fa'amea fau fau sa'o i totonu. Fa'apipi'iina i se karapi e fa'apipi'i faigofie i se ato fa'afafa, pou fale'ie, po'o so'o se isi mea e faigofie, o se mea sili ona lelei- fa'ata'amilo i masini e fa'aopoopo i so'o se pusa sapalai i fafo.

O le a le manaia o lenei mea? O Carabiners ua leva ona faʻaogaina, ae o lenei mea ua faʻapipiʻiina i se afi faʻapipiʻiina, pateni ma se lau saogalemu. O le uili i le pito i lalo o le vaega atamai moni lea, aua e faʻainisinia e faʻatupu ai aloiafi e vave ma faigofie ai le afi. I le taimi nei, o le lau o le a tipi i le paracord poʻo le laina fagota ma le faigofie. O lenei masini e aofia ai foʻi se fagu fagu e mafai ai ona e fiafia i se malulu pe a uma na galuega faigata.

O lenei pa puipui o loʻo i ai se pito paʻu faʻamaufaʻailoga e taofia ai le faʻaogaina o le faitotoa - faʻateleina le filemu o le mafaufau i lou fale poʻo le faletalimalo - ma e galue i luga o kapeta, linoleum, fafie, tile, ma isi mea. E fa'aluaina fo'i e pei o se fa'ase'e tioata faitoto'a siki, ma na tusia e se tasi tagata su'esu'e: “O oloa sili ona malu puipuia. Faamauina le faitotoa faasee ma e le mafai ona tatala pe a ola.”

O lenei peni galue e faia mai le alumini malosi tele - o lona uiga e mafai ona faʻaaoga e taʻe tioata pe a tupu faʻafuaseʻi. O se peni foi, ioe, ma e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se vaitusi faʻatumu mo ia, ina ia tumau i le olaga atoa.

Faia i le sitaili o suo gaugau a le militeri, o lenei suo o se faʻaopoopoga aoga ma tele faʻaoga i soʻo se pusa tolauapiga poʻo se pusa ola - ma e matua faʻapipiʻi, o le a atoatoa i le fale i totonu o le ogalaau taʻavale poʻo lalo ifo o le vaʻa. . E ui ina la'ititi le lapopo'a ma gaugau i lalo ina ia fa'ama'oti, ae e fa'amaualuga moni lava le fa'atinoga, fa'atasi ai ma le fa'ai'au e tipi i lalo pe tipi lala laiti. “E faigofie ona ofi i totonu o laʻu ogalaau…ua uma ona faasaoina loʻu vae tasi,” o le tala lea a se tasi tagata suʻesuʻe na tuuina atu i ai fetu e lima.

E tusa ma le maualuga o le iPhone pe a tapuni, ae o nei moli moli e 500 lumens o le moli LED umi ma susulu. Fausia i mea tau militeri, latou te maua ai le 360-tikeri o le malamalama - ma faʻatasi ai ma faʻavae maneta, latou te pipii foi i se pou faleie, se fata uʻamea, totonu o lau taʻavale, poʻo le itu o le pusaaisa i totonu o le pusaaisa. mea ua motusia le eletise. Lelei mo tamaiti, lelei e teu i totonu o le taʻavale, ma le faʻaopoopoga lelei i soʻo se ato tolauapi.

O le afi afi e tatau mo soʻo se tasi e fiafia e faʻaalu se taimi i fafo, ae o le tasi lenei e tele mea e ofoina atu nai lo na o ni nai aloiafi: O se tapasa ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi e tuʻufaʻatasia i totonu o le seti, ma o loʻo faʻaalia ai se lanyard umi mo le faigofie ona feaveaʻi. Fa'atasi e teu i totonu o so'o se ato fa'afafa po'o se pusa fa'aola, o lo'o fa'aalia ai le malosi tumau, fa'alagolago i le afi e lagolagoina e le magnesium - ma e sili atu i le 15,000 avanoa e fa'aola ai.

O lo'o fa'aalia ai uaea e leai ni lavelave ma fa'amau fa'apipi'i kopa, o nei uaea osooso o le seti fa'apitoa lea e te mana'o i ai i lou itu pe a e su'e lau maa e le liliu. Ose mea aoga mo se aveta'avale fou po'o se tagata e ona ta'avale fou, e faia i le uaea mamafa ma e lelei ona puipui. E le gata i lea, latou te maua se 4.8-fetu malosi mai le sili atu ma le 1,000 tagata suʻesuʻe, e aofia ai se tasi tagata na ia maitauina "E te maua se totogi mai nei mea!"

O le fa'amaualugaina o se "tofo manaia o le tipolo," na'o le tasi lava o nei pa e mafai ona fa'asusuina ma fa'aolaola se tagata matua mo aso e tolu. E aofia ai le iva e 400 calorie sausau na mua'i fuaina, e tumu i vaitamini ma minerale, e lava e sili atu i alauni fautuaina a le tagata matua i aso taitasi. O lo'o fa'amaufa'ailogaina i totonu o le afifiina o Mylar, o lea e fa'amautu ai mo le lima tausaga mata'ina, ma e kosher ma halal.

Afai e le o iai i totonu o lenei pusa fesoasoani muamua, atonu e te mana'omia le ER, stat. O lo'o tumu siamu ile 299 vaega ole vaila'au fa'afoma'i, fa'atasi ai ma mea uma mai ie ma fusi palasitika i se palanikeke lavea'i alumini ma se tasi o na fa'ama'i malulu e te tu'imomomo ma e malulu vave. O le a e sauni uma e togafitia le tiga ma le fula, fai ni manu'a laiti, ma matele atu i le tipi, ma'i, ma mu.

Afai e iai sau ta'avale, e matua'i mana'omia lava se tasi o nei moli o le auala - o le moli LED e mafai ona o'o atu i le 140 itula ile fa'a'emo'emo, e 20,000 pauna e tete'e, ma e le vai. O lo'o i ai se fa'avae maneta e mafai ona e pipii i luga o lau ta'avale, ma maua ai le 360-tikeri o le malamalama. E lelei atoatoa pe afai e te pipii i autafa o le auala, ae aoga foi mo tolauapiga, vaʻa, ma taavale faʻafuaseʻi.

Toso i luga se nofoa ma sauni e fiafia i le taumafataga - aua e le manaʻomia e le omnivores poʻo le vegetarians le fiaaai i fafo faʻafetai i lenei tusi mai se tagata lauiloa o le ola. O lenei ta'iala e aofia ai fa'amatalaga e uiga i le iloa ma le seleseleina o la'au 'aina ma vine, su'eina o fuamoa o manulele, fagota, maileia ma fasi manu fe'ai, pu'eina o iniseti 'aina, ma le sailia o vai inu - fa'atasi ai ma fa'amatalaga i le kukaina o mea uma o lo'o i luga.

Ma'oti ma fa'atotonu, e mafai ona fa'aoga lenei pusa ga'o mo le tapenaina o mea'ai ma 'ai pe a i fafo i le vao. O le au e fetaui lelei ma le ulo ma le fasi ipu, ina ia mafai foi ona faʻaaogaina le laʻititi o le lua e fai ma apa. Talu ai o fasi fasi mea e teu mo le teuina, e mafai foi ona faʻaaogaina le fasi mea itiiti e fai ma tapuni mo le kukaina o suti, sou, ma mea faapena i totonu o le ulo - ma e mama foi mo le aveina o le auala.

O nei mea faʻamafanafana lima o le mea sili lea e teu i totonu o lau ato faʻafafa, vaega totigilima, poʻo le ato i le taumalulu. Ose mea ua leva ona fiafia i ai tagata tolauapi, tulimanu, ma faifaiva, o afifi taitasi e aofia ai ni mea mafanafana se lua e maua ai ma le saogalemu le oo atu i le 10 itula o (saogalemu, natura) mafanafana mafanafana mo au numera pe a latou faʻaalia i le ea.

Fa'atūina i le fa'aogaina o le liposome fa'alenatura o lo'o si'osi'omia ai se vaifofo DEET 30 pasene, o lenei iniseti fa'atosina e fa'ainisinia e puipuia ai mai iniseti e sili ona mata'utia e feavea'i fa'ama'i, e aofia ai ma namu o lo'o tauaveina Zika. E leai se manogi ma e fetaui lelei ma puipui o le la, ma maua ai se pa puipui 3-inisi mo le oo atu i le 11 itula - mai siaki, foi - e oo lava i totonu o togavao loloto.

Fa'amau le moliuila lea e fa'apipi'i i totonu o se so'o, ma o le a otometi lava ona moli pe a tupu le paoa, e ta'u mai ai o lo'o i ai se mea o lo'o fa'amalama ma fa'amumuina le ala i totonu o se alatele pogisa po o so'o se potu e leai ni fa'amalama. O le maa toe fa'aaogaina o le a fa'aola ai le moliuila mo le o'o atu i le fa itula o le fa'aoga - ma a'o fa'apipi'i i totonu, e aoga fo'i ma moli po.

A maeʻa le fitu itula i le susulu o le la, o le a tuʻuina atu e lenei moli moli e oʻo atu i le 24 itula o le malamalama, faʻatasi ai ma se ki / tape e faʻasaoina ai le eletise, tolu tulaga o le malamalama e faʻatulaga ai lagona pe fetaui ma ou manaʻoga, ma se faʻaaliga emo e faʻaalia ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi. . O le molī e fa'afefeteina ina ia toetoe lava mafolafola mo le fa'afaigofie ona fa'apipi'i ma felauaiga, ma e matua mama fo'i, e sili atu i le 4 aunese le mamafa.

Faia mai le polyester maualuga, umi, e mafai e lenei maea ona lagolagoina se uta e oo atu i le 2,000 pauna, e malosi ai e lagolago ai le tele o tagata matutua i le taimi e tasi pe a manaʻomia ina ia mafai ai ona vave aʻe i fafo o le faamalama pe a tupu se afi. I aso to'afimalie, e ta'avale fo'i i totonu o se fusi fa'apipi'i e faigofie ona feavea'i mo so'o se tele o gaioiga i fafo, e aofia ai le malolo i le hammock.

Pe a ou fai atu ia te oe o lenei tusi e lautele lautele, ou te le ulavale. Fai mai o lo'o e nofo i se taumalulu faaniukilia pe na'o fafo i le togavao, ma e leai ni foma'i e maua. E le afaina pe e te feagai ma le tele o manuʻa, e manaʻomia ona e iloa pe o iai sau faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi, pe o loʻo e feagai ma se mea faigofie e pei o le oona ivy - Beau Griffin o lou tua. Toe fo'i, afai ei ai se foma'i, po'o se tausima'i, fa'ata'amilo, alu i lena - ae afai e te mana'o e sauni mo fa'alavelave fa'afuase'i, e mo oe.

Lelei mo le faʻapotopotoina o le afi o le tolauapiga, meaʻai, poʻo lau isi mea e fai i fafo, o nei moligaʻo citronella o loʻo faʻaalia ai pupuni e faʻapipiʻi e mu i le matagi ma timuga. O moligao ta'itasi e mu mama mo le fitu itula fa'aauau, e fa'ate'a ai namu ma isi iniseti lele i le manogi lelei ole DEET ole suauu citronella. O le au su'esu'e e fa'ailoa o latou foliga aulelei, fa'atusatusa i latou i sulu tiki i luga o le laulau.

Fa'aliga maualalo ae sili ona susulu, o nei moli saogalemu e lelei atoatoa e faʻamautinoa ai le vaʻaia o soʻo se tasi e fiafia e faʻamalositino i fafo i le po pe na o le savali i le taifau. Fa'apipi'i le tasi i tapuvae ta'itasi po'o lima ta'itasi, lou fusipa'u, au taga, kola ole ta'ifau, po'o so'o se fa'atulagaga e te lagona ai le saogalemu. O auala moli e tolu e aofia ai le moli moli mo le faʻaopoopoina o le gauai-faʻaalia, ma latou o mai ma se sikulivili faʻaoga faigofie mo suiga faigofie maa.

O se mea fou fou i luga o le atotupe pepa pepa, o lenei meafaigaluega tele e faia mai le u'amea umi ma manifinifi, ma meafaigaluega leisa-oti sa'o i totonu. Fa'aoso i fafo ma e iai sau meafaigaluega mata'ina 22 toe fa'aaogaina e aofia ai aū, se tao. , matau fagota, tweezers, nila, ili, ma isi mea. Aveese se meafaigaluega i le taimi, pe aveese uma ma teu ese mo le faʻaaogaina o tolauapiga poʻo totonu o se ato faʻaola.

E mautinoa lava o le a e mautinoa o loʻo i ai sau vai mama pe a tupu se apocalypse o soʻo se tupuaga - zombie poʻo se isi mea - ma o nei papamaʻa ua faʻamaonia le aoga e faasaga i siama ma siama, e aofia ai Giardia ma Cryptosporidium e mafai ona oti i vai uma. E liua ai le lita o vai e fesiligia i se mea e saogalemu e inu ai. Ae sili i mea uma, e faia e aunoa ma se tofo le lelei i le na o le 30 minute, ma e aunoa ma se faʻafefiloi pe fuaina.

O se oloa lenei e te manaʻo ai e le gata i se faʻalavelave faʻafuaseʻi, ae faʻapea foʻi i se malaga i le matafaga poʻo le vaitaʻele: O lenei pusa o le a taofia ai lau telefoni ma isi mea taua o le ola i aso uma mago ma pefu-poʻo oneone- saoloto a'o e alu i lau pisinisi. Na fa'ata'ita'iina e se tasi tagata su'esu'e i le auala lenei mea ofoofogia e leai se pa'u e fa'aalia ai se pa'u a'o i totonu o le vaomatua o Amazon ma maua ai fetu e lima, ma fai mai e fa'amamago ai se telefoni ma isi mea taua i taimi umi o le fa'aoga mamafa.

O se taua tele mo le au sauniuni, ae faʻapea foʻi ma tina soka ma tama, tailgaters, ma soʻo se tasi e tuua le fale e leʻi saunia - o nei ponchos e faaluaina le mafiafia nai lo mea e te maua i le faleoloa tulimanu pe a e maua i fafo i le timu, ma e fetaui lelei i totonu o soʻo se taga poʻo se ato. O lenei pusa eseese e aofia ai ponchos se fa tagata matutua ma se fa tamaiti i lanu eseese, o mea uma e afifiina ma faʻapipiʻiina i manoa faʻataʻamilo i pulou.

E valu taimi e sili atu ai le leotele e pei o le faaili masani o taaloga, e matua lagona lava e le au laveai pe i se faalavelave faafuasei i luga o le auala pe a e paipa i le faaili lea. Fa'alogoina mo le sili atu i le 2 maila, e sau ma fa'alogo fa'alogo pe a iai sau taimi e fa'aofi ai a'o le'i feulaina, fa'apea fo'i ma se lanyard talafeagai ina ia mafai ona e ofuina i lou ua pe a alu i fafo i le leva o le po po'o le tolauapi.

Faatasi ai ma se ki e tasi le pa'i e mafai ai e le tagata tietie ona fealuai solo i le va o auala - e aofia ai le lua faʻamalamalamaga, ma lua faʻapipiʻi emo - o nei moli LED e faigofie ona faʻaogaina ma maua ai le vaʻaia faigofie. O lo'o fa'aauupegaina i latou fa'amau fa'amau e fa'amautu i vaega eseese i luga o le uila, ma fa'apipi'i faigofie e aunoa ma ni mea faigaluega e mana'omia. Faigofie ona tatala ma toe fa'afou, e mafai fo'i ona fa'ae'e i le pulou pe fa'aaoga e fai ma moliuila fa'afuase'i.

Fausia i mea tau militeri, o nei totigilima fa'apitoa e maua ai le puipuiga mamafa, ae fa'ataga ia lava le fetu'una'i ma le pa'i mo galuega ma'ale'ale, vavalalata. E lava le manava mo laei i le tausaga atoa, latou te faʻaalia afa-tamatamailima - e ui lava o loʻo avanoa tamatamailima atoa ma isi lanu - mo le sili i le faʻaogaina ma le pulea. Faatasi ai ma o latou alofilima faʻamalosia ma suʻi faʻalua, latou te fetaui lelei mo gaoioiga e pei o tolauapiga, savaliga sopo, uila afi, ma tuliga, ma faia foi totigilima galuega sili i fafo.

O nei meafaigaluega e tele ua mamanuina i se foliga kilipa lauulu e matua atamai lava, i loʻu manatu maualalo. Ioe, e mafai ona e faʻaogaina e taofi ai na paʻu le lelei mai ou mata, ae o loʻo faʻaalia ai foi ni meafaigaluega tuʻufaʻatasia e ono e faʻamaualuga ai MacGyver. O le Kickstarter fave, o loʻo matauina e le latou tagata suʻesuʻe ua mamanuina mo "olaga e le mafaamatalaina" ma e le gata ina lelei mo tagata ola ae lelei atoatoa mo le tausia o lau "kippah poʻo le yarmulke i lalo!"

E mafai ona maua e Bustle se vaega o fa'atauga mai oloa na fa'atau mai i lenei tusiga, lea na faia tuto'atasi mai le fa'atonu a le Bustle ma matagaluega fa'atau.


Taimi meli: Iul-15-2019
WhatsApp Online Chat!