• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Babagan awake dhewe

company profile

Shenzhen Ariza Electronic Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2009 lan pabrik es ing Shenzhen. With10 taun pembangunan, saka OEM kanggo Potongan, kita mbayar liyane lan liyane manungsa waé kanggo pembangunan produk anyar, dirancang macem-macem model popular karo fitur Ariza lan duwe paten, kabeh iki model sing Highly disetujoni dening klien ing saben negara.
Jahwéh, kita kedhaftar Ariza kita dhewe account, BELL Tama ing Amerika Serikat, Jepang lan Cina kasil.

misi kita

O ur misi iku bantuan wong urip aman. We nyedhiyani paling-in-kelas safety pribadi, keamanan ngarep, lan produk hukum nglaksaknano kanggo nggedhekake safety. Kita usaha kanggo ngajari lan nguatake kita pelanggan - supaya, ing pasuryan saka bebaya, lan gedhe-gedhe tresna sing dilengkapi karo ora mung produk kuat, nanging kawruh uga. Kita pracaya everyone kudu direksa supaya padha bisa manggon, urip sehat aman kanthi tentrem atine.

Responsibilities kita

A Riza tekad tetep kualitas produk lan nyedhiyani layanan sampurna lan solusi, dadi tansah bisa kanggo ketemu karo kabutuhan customer. Kanggo nyediakke layanan luwih trep, Ariza wis ngenalaken macem-macem B2B lan dodolan B2C anyar cara. Kanthi inovasi dadi lan nguber kang sempurno, Ariza wis duwe Sistem profesional Quality wiwit diadegaké. We wis kasil entuk sertifikat saka ISO9001 CE RoHS FCC SGS.



Tampilan Online Chat!