• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Lifehammer Car Window Breaker Seatbelt Cutter Safety Tool Vehicle darurat Wirerope Hammer

Short Description:

Lifehammer Car Window Breaker Seatbelt Cutter Safety Tool Vehicle Emergency Wirerope Hammer A Window Breaking Hammer, double-sided head with hardened sharp Stainless Steel Points shatters vehicle windows and belts in an emergency. Mounting bracket included ,it hold safety hammer in place when the vehicle does not work until needed. Seat Belt Cutter with Safeguarded Razor Blade Cuts off Seat Belts,keep you safety. Fixed holder, so it will not fall even in a collision, but easily remove it fro...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, PAYPAL
  • Detail produk

    Tags Product

    Lifehammer Car Window Breaker Seatbelt Cutter Safety Tool Vehicle darurat Wirerope Hammer

    • A Window Breaking Hammer, pindho sisi sirah karo atos cetha Steel Stainless Points mapakake windows kendaraan lan sabuk darurat.
    • Soyo tambah krenjang klebu, iku terus Pethel safety ing panggonan nalika kendaraan ora bisa nganti needed.
    • Seat Sabuk Cutter karo safeguarded Razor Blade Ngethok mati Seat Pinggang, supaya sampeyan safety.
    • Telpon nduwèni, supaya ora tiba malah ing tabrakan, nanging kanthi gampang mbusak saka mobil ing kondhisi darurat.
    • Bareng karo kulawarga utawa friend.Note Panjenengan: nggunakake kaya mengkono kuwi kudu ngalahake pinggiran kaca.

    Mecahake windows mobil lan kaca

    Nalika lawang sing macet lan sampeyan wis dibebaske dhewe saka sabuk pengaman. Jendhela inggih punika tantangan sabanjuré. Break free lan mecahake jendhela sisih utawa jendhela ngarep gumantung ing ngendi sampeyan njagong lan uwal cepet.

    Break free lan uwal saka kahanan mbebayani disebabake kacilakan mobil. Ana wektu kanggo ngeculke nalika ana ing bebaya lan alat iki bakal temtunipun ngirit wektu, ciloko lan kanca-kanca lan kulawarga. Uwal urip karo alat darurat kita.
    Feature:

    sirah baja nuding banget kanggo bejat windows lan shattering kaca ing montor lan kendaraan memper.

    alat uwal Exlight wis lenggahan silet sabuk cutter cetha kang ngethok mati sabuk jog webbing gampang.

    Uwal cepet nalika utawa gedhe-gedhe tresna ana ing bebaya, njamin safety saka kulawarga lan kanca-kanca.

    Multi-fungsi lan alat mbiyantu uga kompak lan cahya bisa gampang disimpen ing kothak sarung tangan Panjenengan.

    Piranti darurat nglindhungi kanca lan kulawarga lan njamin safety ing mobil.

     

    Cut liwat sabuk pengaman gampang

    Cut dhewe free sawise Laka pengin tumindak minangka cepet sabisa malah tatu
    lan metu saka mobil sanalika sampeyan bisa lan nelpon kanggo bantuan.

    alat darurat kita bakal ngijini sampeyan kanggo Cut dhewe ngeculke malah yen dicokot angel kanggo nerbitaké dhewe saka sabuk pengaman.

     








  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!