• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Wireless Magnetic Sensor Home Security Alarm System Kit DIY karo remot kontrol

Short Description:

Feature: * A starter kit lengkap kanggo saben ngarep - karo 130dB weker sora (weker). * Japanese - Ora wiring dibutuhake, Gampang Instalasi karo bantalan 3M caket lan gampang kanggo nggunakake. * Scalable - Gunakake liyane SMART Ngarep Weker expansion System aksesoris kits, 1pcs remot kontrol bisa ngontrol weker 50pcs. * Versatile - The unit weker cilik nanging banter banget * Wide sawetara aplikasi, Makaryakke karo kabeh windows ngusapake lan lawang hinged * Magnetic ngalih sensor ndeteksi entri nglindhungi h Panjenengan ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, PAYPAL
  • Detail produk

    Tags Product

    Feature:
    * A starter kit lengkap kanggo saben ngarep - karo 130dB weker sora (weker).
    * Japanese - Ora wiring dibutuhake, Gampang Instalasi karo bantalan 3M caket lan gampang kanggo nggunakake.
    * Scalable - Gunakake liyane SMART Ngarep Weker expansion System aksesoris kits, 1pcs remot kontrol bisa ngontrol weker 50pcs.
    * Versatile - The unit weker cilik nanging banter banget
    * Wide sawetara aplikasi, Makaryakke karo kabeh windows ngusapake lan lawang hinged
    * Magnetic ngalih sensor ndeteksi entri nglindhungi ngarep utawa Kantor apa sing utawa nyilikake.

    kation ing Speci

    MHz: 433.92MHz
    Environment asor: <90%
    suhu Pakaryan: -10 ~ 60 ℃
    Decible: 130DB
    baterei ing piranti Alarm: 2 PC baterei AAA
    baterei ing piranti Remote-controller: 1pcs CR2032 battrey
    Remote kontrol kadohan: ≥15m
    piranti Weker siyaga: 1year
    piranti Remote-controller siyaga: 1year
    bobot piranti Remote-controller: 15g
    bobot piranti Alarm: 60g
    piranti Weker size: 90 * 43 * 13mm
    ukuran Magnet: 45 * 13 * 13mm
    Remote-controller ukuran piranti: 60 * 33 * 11mm

     

    kation ing Speci
    MHz: 433.92MHz
    Environment asor: <90%
    suhu Pakaryan: -10 ~ 60 ℃
    Decible: 130DB
    baterei ing piranti Alarm: 2 PC baterei AAA
    baterei ing piranti Remote-controller: 1pcs CR2032 battrey
    Remote kontrol kadohan: ≥15m
    piranti Weker siyaga: 1year
    piranti Remote-controller siyaga: 1year
    bobot piranti Remote-controller: 15g
    bobot piranti Alarm: 60g
    piranti Weker size: 90 * 43 * 13mm
    ukuran Magnet: 45 * 13 * 13mm
    Remote-controller ukuran piranti: 60 * 33 * 11mm








  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!