• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • Google
  • youtube

Beste nøkkelfinner for å holde på eiendelene dine

Nøkkelsøkere er smarte små innretninger som i utgangspunktet festes til dine mer verdifulle eiendeler, slik at du kan spore dem opp i en nødssituasjon.

Selv om navnet antyder at de kan kobles til inngangsdørnøkkelen din, kan de også festes til alt du vil holde et øye med, som smarttelefonen, kjæledyret eller til og med bilen din.

Ulike trackere fungerer på forskjellige måter, noen er avhengige av lydtråder for å trekke deg mot gjenstandene dine, mens andre kobles sammen med en app for å gi deg spesifikke veibeskrivelser som fungerer over en rekke avstander.

Så enten du er lei av å miste fjernkontrollen på sofaen, eller ønsker litt ekstra sikkerhet for mobilenheten din, har vi satt sammen noen av våre toppvalg av de beste nøkkelfinnerne på markedet for å hjelpe deg med å holde deg oppdatert dine personlige eiendeler.

Denne AirTag-en fra Apple er laget for en nøkkelring, men liten nok til å feste seg subtilt på nesten alle eiendeler, og er kompatibel med Bluetooth og Siri, noe som betyr at du kan bruke telefonen din til å finne den ved hjelp av varsler som vil varsle når du nærmer deg.

Det skal være veldig enkelt å sette opp, da bare ett trykk kobler taggen til iPhone eller nettbrett, og hjelper deg med å holde sikte på alt den er festet til.

Med et imponerende batteri, bør levetiden på denne taggen vare i minst ett år, noe som betyr at du ikke trenger å hele tiden bytte dem rundt, eller bekymre deg for at den vil være utilgjengelig når det betyr mest.

02


Innleggstid: 26. mai 2023
WhatsApp nettprat!