• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • Google
  • youtube

Fjernstyrt dør-/vindusalarm, hjelp hjemmedør- og vindusbeskyttelse!

Sommeren er en periode med høy forekomst av tyverisaker. Selv om mange mennesker nå har tyverisikre dører og vinduer installert i hjemmene sine, er det uunngåelig at onde hender vil nå inn i hjemmene deres. For å forhindre at de skjer, er det også nødvendig å installere magnetiske døralarmer hjemme.

Dører og vinduer er viktige områder for sammenkobling innendørs og utendørs. På midtsommer er det mange som liker å åpne vinduene på dagtid for å nyte kjøligheten. Om natten, når dørene og vinduene er lukket, er de ikke plugget inn (noen har ikke plugger installert), noe som gir disse tyvene en mulighet.

 

06(1)

 

Dørsensoralarmen er en deteksjons- og alarmenhet i smarthussikkerhetsprodukter. Den har funksjoner for deteksjon og tyverialarm. Den brukes hovedsakelig til å overvåke lukkings- og lukkingsstatus for dører og vinduer. Hvis noen ulovlig åpner dører og vinduer, vil dørsensoralarmen utløses.

Dørsensoralarmen består av to deler: magnet (mindre del, montert på den bevegelige døren og vinduet) og trådløs signalsender (større del, montert på den faste dør- og vindusrammen), dørsensoralarmen er plassert på døren og vindu Over, etter at festningsmodus er slått på, når noen skyver vinduet og døren, vil døren og dørkarmen bli forskjøvet, permanentmagneten og den trådløse sendermodulen vil også bli forskjøvet samtidig, og den trådløse signalsenderen vil alarm.

07


Innleggstid: 25. september 2022
WhatsApp nettprat!