• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

Setema Procurement Festival-Fight for Dream

O Setema o le vaitau maualuga lea mo le fa'atau. Ina ia faʻaleleia atili le naunautaiga o a matou tagata faʻatau, na auai foi le matou kamupani i le tauvaga mai fafo malosi PK faʻatautaia e le Matagaluega o Pisinisi Pisinisi i Fafo i Shenzhen i le aso 31 o Aokuso, 2022. E faitau selau pule sili ma tagata faʻatau mai itulagi eseese i Shenzhen ma le malosi ma le naunautai sa auai. Na amata le gaioiga i Shenzhen, ma o le taimi aloaia PK e amata mai i le 00:00 i le aso 1 o Setema i le 00:00 i le aso 30 o Setema.

12

I le talepeina o le aisa ma le faʻalauteleina o gaioiga i le taeao, na vaevaeina ai le au faʻatau i le 'au mumu, 'au lanumoana, 'au tarako moli ma le 'au samasama, ma faʻamaeʻaina se faasologa o taʻaloga manaia na matou faʻatulagaina ma le faʻaeteete, lea na faʻaalia atoatoa ai le vaaiga faalemafaufau ma 'au galulue fa'atasi le gafatia o le aufaigaluega o lo'o auai i le nofoaga. I le aoauli, o tagata faʻatau pisinisi uma i Shenzhen sa ofuina se fusi ulu mumu ma upu "Fight for Dream". Ina ua mae'a le maualuga o le lima ma le sauniga o le fu'a, na amata aloa'ia ai loa le fonotaga amata o le Taua a Setema selau. O le agaga taua o le lotogatasi ma le le fiu lava na pasi atu i le vaaiga. E pei lava o sui uma o le Hundred Regiments War, na avea o ia ma se fitafita uʻamea ma le toto. E le'i punou lona ulu e faia'ina se'ia o'o i lana sini. Na ia galulue faʻatasi e manumalo ma atinaʻe vave.

13

Ina ua maeʻa le 30 aso o le taua, ua faaluaina e le matou kamupani le numera o poloaiga, lea e sau mai le le faʻaaogaina o taumafaiga a tagata faʻatau uma e tau mo a latou sini seia oʻo i le iuga.

14


Taimi meli: Nov-04-2022
WhatsApp Online Chat!