• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Fabrika Tour

S henzhen Ariza elektronike Co, Ltd, u themelua në vitin 2009 dhe fabrika e saj është në Shenzhen. With10 viteve të zhvillimit, nga OEM të ODM, ne i kushtoj vëmendje më shumë dhe më shumë për zhvillimin e produkteve të reja, të projektuara modele të ndryshme popullore me karakteristika Ariza dhe vetë e patentave, të gjitha këto modele janë miratuar shumë nga klientët tanë në çdo vend.
Rëndësishmja, ne kemi regjistruar vet Ariza tonë markë, Bell Tama në SHBA, Japonia dhe Kina me sukses.

03
10
08
01
02

NjëRiza është e angazhuar për të mbajtur cilësinë e lartë të produkteve dhe të ofrojë shërbim të përsosur dhe zgjidhje, që të jetë gjithmonë në gjendje për të përmbushur nevojat e konsumatorit. Për furnizimin e shërbimit më të përshtatshëm, Ariza ka prezantuar një shumëllojshmëri të B2B dhe B2C shitjes të ri rrugës. Me risi të vazhdueshme dhe ndjekje të përsosmërisë, Ariza ka sistemin e menaxhimit profesional të Cilësisë që themeluar. 

Misioni ynë është të ndihmuar të gjithë të jetojnë një jetë të sigurt. Ne ofrojmë më të mirë-në-klasë sigurinë personale, sigurinë në shtëpi, dhe produkte të zbatimit të ligjit për të maksimizuar sigurinë tuaj. Ne përpiqemi për të edukuar dhe fuqizimin e klientëve tanë - në mënyrë që, në fytyrën e rrezikut, ju dhe të dashurit tuaj janë të pajisura me të jo vetëm produkte të fuqishëm, por dija si edhe. Ne besojmë se të gjithë duhet të jenë të mbrojtura në mënyrë që ata mund të jetojnë një vend të sigurtë, jetë të shëndetshme me paqen e mendjes.WhatsApp Online Chat!