• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Gampang kanggo nginstal DIY Aksesoris Kaca Pintu Jendela Geter Keamanan Lansiran Weker Safety Protection Sensor

Short Description:

Features: Mini shape with Super loud alarm siren up to 130dB, 360º detection angle, scare away any unwanted intruders to ensure the safety of your life and property. Loud alarm sounds when glass/door is tampered with or broken Attach to any window or glass, easy peel and stick installation – no wiring Warning sticker visible outside of window/door. High/Low sensitivity selection, with battery test button (6F22 batteries included) For indoor use only – great for windows, sliding g...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, PAYPAL
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur:

    wangun Mini karo weker Super sora Siren nganti 130dB, 360º amba deteksi, ajrih adoh sembarang intruders bayangan kanggo njamin safety gesang lan bisa.

    • weker sora muni nalika kaca / lawang tampered karo utawa bejat
    • Pasang marang jendhela utawa kaca, gampang pil lan instalasi kelet - ora wiring
    • Warning stiker katon njaba jendela / lawang.
    • Dhuwur / Low pilihan sensitivitas, karo tombol test baterei (6F22 batre klebu)
    • Kanggo nggunakake njero ruangan mung - gedhe kanggo windows, ngusapake lawang kaca, pintu Patio

     

    parameter Product:

    Size: 90 * 56 * 27 mm
    Decibel: 130db
    Paket: 8.5 * 3.3 * 9.6cm kothak putih
    baterei: 1pcs 6F22
    Bobot: 108g

    Qty: 140pcs / CTN
    Size: 39 * 33.5 * 32.5cm
    GW: 16kg / CTN
    kode HS: 85311000

     

     

    Prasaja lan Trep kanggo kedhaftar kanggo operasi, karo tali, gampang kanggo mbeta lan hanging, ora kabel dibutuhake Cocog kanggo omah, kopi, pabrik, warehouses, mal, kantor lan panggonan liyane saka safety

    11

     

     

     

     

     

    weker hotspot karo baterei klebu, subitable kanggo ngarep utawa kanggo hotel, mung nyumerepi ing gantilane lawang utawa jendhela, nguripake switch, nalika awak sembarang ndemek gantilane lawang utawa njupuk kunci, weker bakal muni kanggo ngelingake sampeyan

    10

     








  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!