Leave Your Message
O loʻo faʻagasolo le Faʻaaliga, Faʻafeiloaʻi e Asiasi

tala fou a le kamupani

O loʻo faʻagasolo le Faʻaaliga, Faʻafeiloaʻi e Asiasi

2024-04-19

Le 2024 Spring Global Sources Smart Home Security and Home Appliances Exhibition ua tatala nei mo businesskoi

O le 2024 Spring Global Sources Smart Home Security and Home Appliances Exhibition o loʻo faia. Ua auina atu e le matou kamupani le au fefaʻatauaʻiga faʻapolofesa i fafo ma tagata faigaluega a le au fefaʻatauaʻiga i totonu o le atunuʻu e faʻalauiloa a matou oloa. O a tatou vaega o oloa e aofia aifa'ailo asu,fa'alavelave fa'aletagata,tagata saili autu,faitotoa ma faamalama faailo,fa'ailo fa'afefe vaimasamala saogalemu.

I le lalolagi i aso nei, o le faʻalauiloaina o le saogalemu o loʻo faʻateleina le gauai atu, ma ua sili atu ona popole i le saogalemu o aiga. O fa'ailo asu ose vaega taua o le saogalemu o fale. A tupu se mu, e mafai ona latou fa'alogoina le fa'ailo i le taimi e puipuia ai ola ma meatotino a lou aiga. O lapata'iga a le tagata lava ia o se meafaigaluega mamana mo le vala'au vave o fesoasoani i taimi o faigata. E fetaui lelei mo fafine, tagata matutua ma tamaiti. E mafai ona fesoasoani i tagata e aloese mai le leiloa o mea taua ma maua ai e tagata se lagona sili atu o le saogalemu.

O fa'ailo faitoto'a, fa'amalama ma lologa o masini ia e taua tele i le puipuiga o le fale. E mafai ona latou tu'uina atu fa'ailo i le taimi e fa'amanatu ai i tagata o le aiga ina ia taofia tagata solitulafono mai le fa'alavelave, ma e mafai fo'i ona vave tu'u atu ni lapataiga pe a o'o mai lologa e puipuia ai le saogalemu o meatotino a le aiga. O se samala saogalemu o se meafaigaluega mamana e mafai ona faʻaaoga e taʻe ai se faamalama e sola ese ai i se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e maua ai le puipuiga sili atu mo lou aiga.

O a matou oloa e le gata ina faʻatau atu i totonu o maketi i totonu o le atunuʻu, ae fiafia foi i se igoa lelei i le maketi faavaomalo. O le a matou tausisia le manatu o le "saogalemu muamua, lelei muamua" ma faʻaauau pea ona faʻafouina e tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa ma auaunaga sili atu. Matou te tulimatai atu e talanoaina le galulue faʻatasi ma le tele o paaga i lenei faʻaaliga e atinaʻe faʻatasi le pisinisi saogalemu fale ma faʻatagaina le tele o aiga e fiafia i se olaga saogalemu ma fiafia.

ariza kamupani fa'afeso'ota'i matou oso imageeo9