• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shenzhen Ariza Electronic Co., Ltd diadegkeun dina 2009 sarta pabrik na aya dina Shenzhen. With10 taun ngembangkeun, ti OEM pikeun ODM kami mayar beuki loba perhatian ka ngembangkeun produk anyar, dirancang rupa model populér kalayan fitur Ariza na sorangan nu patén-patén, sadaya model ieu anu kacida disatujuan ku klien kami di unggal nagara.
Importantly kami didaptarkeun ARIZA brand urang sorangan, Bell Tama di AS, Jepang jeung Cina junun.

misi kami

O ur misi nyaeta ngabantu dulur hirup hiji hirup aman. Urang nyadiakeun pangalusna-di-kelas kaamanan pribadi, kaamanan imah, jeung produk penegak hukum pikeun maksimalkeun pungsi kaamanan Anjeun. Urang narékahan pikeun ngadidik sarta empower konsumén urang - anu jadi, dina nyanghareupan bahaya, Anjeun tur leuwih anjeun dipikacinta anu dilengkepan teu ngan produk kuat, tapi pangaweruh ogé. Simkuring yakin dulur kudu ditangtayungan sangkan aranjeunna tiasa hirup hiji, hirup cageur aman jeung karapihan pikiran.

tanggung jawab kami

A riza geus komitmen tetep kualitas luhur produk sarta méré layanan sampurna jeung solusi, janten salawasna bisa papanggih pangabutuh customer urang. Pikeun supplying jasa langkung merenah, Ariza geus diwanohkeun rupa-rupa B2B na jualan B2C anyar jalan. Jeung inovasi kontinyu sarta ngungudag tina kasampurnaan, Ariza geus diaku System Management profésional Quality saprak diadegkeun. Kami geus hasil meunang sertipikat ti ISO9001 CE RoHS FCC SGS.



WhatsApp Online Chat!