• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube
Banner Diagram Of Key Finder

Urang Butuh Panyungsi Konci Dina Kahirupan Urang

Kadang-kadang urang inevitably meunang kacau sarta poho hal urang di juru, sarta kami pernah nyaho naha aya leungeun tukangeun urang sneaking kana saku urang.Tungtutan pamaké pikeun meunangkeun deui barang leungit geus salawasna aya, tapi hese neangan produk nu bisa ngajawab titik nyeri pamaké ogé.Dugi ka popularitas smartphone sareng naékna parangkat keras pinter, sajumlah panemu konci pinter muncul.Éta sacara ilmiah ngahijikeun téknologi GPS ayeuna, téknologi GSM, téknologi GIS, sareng téknologi AGPS dina widang komunikasi sareng ngawaskeun cerdas pikeun ngawangun sistem posisi nirkabel kalebet terminal posisi éléktronik, platform posisi, sareng pesen téks telepon sélulér.

Aya seueur aplikasi téknologi pikeun milarian konci, sapertosPanyungsi konci Bluetooth, Panyungsi konci GPS, RFID konci pinter Panimu, jsb Sanajan kitu, solusi design dewasa dina pasaran masih téhnologi Bluetooth, nu boga konsumsi kakuatan lemah sareng ngan perlu batré tombol.Saatos satengah taun dugi ka sataun dianggo, seueur perusahaan parantos ngembangkeun modul chip kakuatan rendah Bluetooth sareng solusi aplikasi.Perusahaan kami ogé parantos ngembangkeun Bluetoothpanyungsi konci tuyajeungtag hawa Apple.Pikeun aranjeunna, kami parantos ngadamel BQB, CE, FCC, ROHS, MFI, patén-patén penampilan, kualitas produk dijamin, sareng ékspor normal.Sakumaha waktosna, paménta pikeun alat anti leungit bakal terus ningkat.

Dina kahirupan sapopoe, kalayan bantuan finder konci, urang bisa ngurangan loba troubles kaleungitan barang penting.Urang bisa ngagantung dina objék umum urang (kantong, konci, koper, komputer, botol cai, jsb), kitu ogé orok jeung pets, ku kituna urang bisa manggihan eta merenah.

Jenis Panyungsi Konci kami

Apple Air Tag

APLIKASI: Apple Milarian Abdi

Ngagunakeun chip ultra-wideband chip U1, éta bisa ngahontal posisi jarak pondok tur kasadaran arah nyarankeun jero rohangan, sarta ngarojong pilarian sora Siri.Ku ngaktipkeun jaringan pilarian, Anjeun bisa make alat Apple sabudeureun badag pikeun neangan babarengan.

Nengetan ngajaga privasi dina waktos anu sami, data lokasi henteu disimpen dina airtag sareng énkripsi sacara anonim.Upami anjeun mendakan pelacak anu teu kaduga, anjeun tiasa ngingetkeun sateuacanna.Ngagunakeun batré tombol, nu bisa diganti tur boga umur batre 1 taun.

Tuya Smart Key Finder (Bluetooth)

APLIKASI: TUYA /Smartlife (unduh tina toko sélulér)

Pilarian objék hiji-klik, dua arah anti-leungit, panginget pinter, rekaman breakpoint;Bluetooth 4.0, batré anu tiasa diganti, nganggo CR2032, umur batre 4 ~ 6 bulan;sababaraha kelir sadia.

APLIKASI: Henteu kedah nyambungkeun APP, damel sareng 433 frekuensi

Konsumsi kakuatan ultra-rendah, waktos sayaga sakitar 1 taun;waktos alarem kontinyu nepi ka 20 jam;ngan pencét tombol kadali jauh, nada ring na LED kedip-kedip bakal pituduh Anjeun pikeun manggihan barang leungit.(Ngan cocog pikeun pamakéan indoor)

Urang Nyadiakeun OEM ODM Services

Nyitak Logo

LOGO layar sutra: Taya wates dina warna percetakan (warna custom).Pangaruh percetakan boga rasa kerung jeung gilig atra jeung pangaruh tilu diménsi kuat.Percetakan layar henteu ngan ukur tiasa nyitak dina tempat anu datar, tapi ogé nyitak dina objék anu dibentuk khusus sapertos permukaan melengkung buleud.Naon waé anu bentukna tiasa dicitak ku percetakan layar.Dibandingkeun jeung ukiran laser, percetakan layar sutra boga richer tur leuwih pola tilu diménsi, warna pola ogé bisa rupa-rupa, sarta prosés percetakan layar moal ngaruksak beungeut produk.

LOGO ukiran laser: warna percetakan tunggal (abu).Pangaruh percetakan bakal karasa cekung nalika dirampa ku leungeun, sareng warnana tetep awét sareng henteu luntur.Ukiran laser tiasa ngolah rupa-rupa bahan, sareng ampir sadaya bahan tiasa diolah ku ukiran laser.Dina hal résistansi ngagem, ukiran laser langkung luhur tibatan percetakan layar sutra.Pola laser-engraved moal aus kana waktu.

Catetan: Naha anjeun hoyong ningali kumaha rupa produk sareng logo anjeun?Hubungi kami sareng kami bakal nunjukkeun karya seni pikeun rujukan.

Ngaropea Warna Produk

Semprot-gratis suntik molding: Pikeun ngahontal gloss tinggi na traceless semprot-gratis, aya sarat tinggi dina Pilihan bahan jeung desain kapang, kayaning fluidity, stabilitas, gloss sarta sababaraha sipat mékanis bahan;kapang bisa jadi kudu mertimbangkeun lalawanan suhu, saluran cai, sipat kakuatan tina bahan kapang sorangan, jsb.

Dua-warna jeung multi-warna suntik molding: Henteu ngan bisa jadi 2-warna atawa 3-warna, tapi ogé bisa digabungkeun jeung leuwih bahan pikeun ngalengkepan processing jeung produksi, gumantung kana desain produk.

Plasma coating: Pangaruh tékstur logam anu dibawa ku electroplating kahontal ngaliwatan palapis plasma dina beungeut produk (eunteung gloss tinggi, matte, semi-matte, jsb).Warna bisa disaluyukeun dina will.Prosés sareng bahan anu dianggo henteu ngandung logam beurat sareng ramah lingkungan pisan.Ieu mangrupikeun téknologi berteknologi tinggi anu parantos dikembangkeun sareng diterapkeun sapanjang wates dina taun-taun ayeuna.

Minyak nyemprot: Kalayan naékna warna gradién, nyemprot gradién laun-laun dianggo dina sababaraha widang produk.Sacara umum, alat nyemprot nganggo langkung ti dua warna cet dianggo pikeun lalaunan transisi tina hiji warna ka warna anu sanés ku ngarobih struktur peralatan., ngabentuk éfék hiasan anyar.

Transfer UV: Bungkus lapisan varnish (herang, matte, inlaid kristal, bubuk glitter, jsb) dina cangkang produk, utamana pikeun ngaronjatkeun kacaangan jeung pangaruh artistik produk jeung ngajaga beungeut produk.Cai mibanda karasa tinggi sarta tahan ka korosi sarta gesekan.Teu rawan goresan, jsb.

Catetan: Rencana anu béda-béda tiasa dikembangkeun dumasar kana kabutuhan palanggan pikeun ngahontal pangaruh (épék percetakan di luhur henteu terbatas).

bungkusan custom

Jenis kotak bungkusan: kotak pesawat (kotak pesenan mail), kotak tubular ganda-pronged, kotak panutup langit-na-taneuh, kotak tarik-kaluar, kotak jandela, kotak gantung, kartu warna molotok, jsb.

Bungkusan sareng metode tinju: pakét tunggal, sababaraha pakét

Catetan: Rupa-rupa kotak bungkusan tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan palanggan.

Certifications Smart Panimu Key

Sertifikasi Panimu konci

Fungsi ngaropéa

Kakuatan ngaropéa tina Key Finder
Prosés Kustomisasi Panimu konci

Dina raraga ngagampangkeun pamakéan pamaké, urang cooperate kalawan tuya sarta manggihan panyadia solusi abdi.Duanana pangguna telepon Apple sareng pangguna telepon Android tiasa nganggo produk kami pikeun ngirangan kasulitan henteu tiasa dianggo.Upami anjeun hoyong nyiptakeun alat anti leungit ekslusif anjeun nyalira, kami gaduh kakuatan pinuh pikeun ngadukung anjeun dina ngarengsekeun kerjasama.Tim profésional, instrumen profésional, mitra profésional, jsb Upami anjeun masih gaduh seueur patarosan, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami salawasna ngantosan konsultasi anjeun.


Chat Online WhatsApp!