• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

warta parusahaan

  • Wilujeng Natal 2024: Salam ti Shenzhen Ariza Electronic Co., Ltd

    Wilujeng Natal 2024: Salam ti Shenzhen Ariza Electronic Co., Ltd

    Wilujeng Natal sareng Taun Anyar!Liburan Natal sareng Taun Baru caket deui.Simkuring hoyong manjangkeun kahayang haneut kami pikeun usum liburan upcoming sarta hayang anjeun sarta kulawarga anjeun Merry Christmas jeung Taun Anyar makmur.Muga Taun Anyar anjeun pinuh ku spésifik ...
    Maca deui
  • 2023 Oktober 18-21 Pameran Hongkong

    Pameran dina Oktober parantos dimimitian ayeuna, sareng perusahaan kami bakal ngamimitian pendak sareng anjeun dina 18 Oktober!Produk kami kalebet alarm pribadi / alarm panto sareng jandela / alarm haseup, jsb Alarm pribadi mangrupikeun alat éléktronik anu leutik.Ngaluarkeun sora anu nyaring pikeun narik perhatian ti sakumna jalma ...
    Maca deui
  • Pertengahan Autumn Festival di Cina: Asal jeung Tradisi

    Salah sahiji dinten spiritual anu paling penting di Cina, Pertengahan Autumn tanggal deui rébuan taun.Kadua dina pentingna budaya ukur pikeun Taun Anyar Imlek.Sacara tradisional tumiba dina dinten ka-15 bulan ka-8 kalénder lunisolar Cina, wengi nalika bulan paling pinuh sareng terang, ...
    Maca deui
  • Kerjasama win-win dina bulan Séptémber sareng Oktober unggal taun

    Séptémber sareng Oktober mangrupikeun dua musim pameseran sareng penjualan penting dina industri perdagangan asing.Salila periode ieu, seueur padagang sareng pembeli internasional bakal ningkatkeun kagiatan ngayakeun sareng penjualan, sabab ieu mangrupikeun periode pesawat komersial Cina anu rélatif seueur sapanjang t ...
    Maca deui
  • Kontrol kualitas Ariza- Palaksanaan prosés pamariksaan bahan baku

    1. inspeksi asup: Ieu teh titik kontrol primér pikeun parusahaan urang pikeun nyegah bahan teu minuhan sarat tina ngasupkeun prosés produksi.2. Departemen Ngayakeun: Bewara departemén manajemén gudang jeung departemén kualitas pikeun nyiapkeun ditampa bahan asup jeung inspeksi wo ...
    Maca deui
  • Hadé pisan pikeun pendak sareng sadaya réréncangan ti sakumna dunya di Ariza

    Ariza ngadeg taun 2009 sarta lokasina di kota Shenzhen di Cina, kami desainer profésional sarta produsén specializing dina produk alarm kaamanan pikeun leuwih 14 taun.Ieu alesan pikeun milih kami supplier anjeun: 1.The produk urang creat kudu rutin lulus sertipikat internasional stan ...
    Maca deui
  • Ariza Ngagungkeun Ulang Taun Kolega

    Shenzhen Ariza Electronic Co., Ltd diadegkeun dina 2009 di Shenzhen, kami mangrupikeun pabrik khusus kalayan kakuatan produk alarem kaamanan salami 14 taun.Kami henteu ngan hiji parusahaan profésional, kami ogé kulawarga haneut tur asih. Urang ngagungkeun ulang tina unggal worker.We boga presents nice jeung ...
    Maca deui
  • Alarm haseup meunang 2023 Muse International Creative Silver Award!

    Disponsoran ku American Alliance of Museums (AAM) sareng American Association of International Awards (IAA), éta mangrupikeun salah sahiji panghargaan internasional anu paling berpengaruh dina widang kreatif global."Penghargaan ieu kapilih sataun sakali pikeun ngahormatan seniman anu ngagaduhan prestasi anu luar biasa dina ...
    Maca deui
  • Perayaan Festival Parahu Naga

    Festival Parahu Naga nyaéta salah sahiji festival tradisional bangsa Cina, ogé katelah "Festival Parahu Naga", "Poé Siang", "Poé Méi", "Festival Kasalapan Ganda", jsb. Mibanda sajarah leuwih ti 2000 taun.Festival Parahu Naga nyaéta ...
    Maca deui
  • 2023 "Guangdong Trade National" Konperénsi Upacara Peluncuran - Wawasan Pabrik Anyar

    Hatur nuhun ka Bapak Zhang Jinsong, Sekretaris Partéy sarta Diréktur Departemen Dagang Propinsi Guangdong, pikeun perhatian anjeun ka parusahaan urang.Hatur nuhun ka Bapak Yu Yong, Présidén Alibaba Group, Bapak Wang Qiang, Manajer Umum 1688, sareng Bapak Hu Huadong, Manajer Umum o...
    Maca deui
  • Wilujeng tepang taun kanggo urang "kulawarga memebers" - A kulawarga badag haneut

    Perusahaan sanés ngan ukur tempat damel, urang kedah ningali éta salaku kulawarga ageung, sareng sadayana anggota kulawarga.Unggal bulan, urang ngagungkeun ultah karyawan urang sareng ngagungkeun babarengan.Tujuan kagiatan: Dina raraga ningkatkeun antusiasme karyawan, ngagambarkeun mana humanized parusahaan ...
    Maca deui
  • Hatur nuhun kana suksés Pameran Éléktronik Spring Hong Kong 2023

    Perusahaan kami ilubiung dina Pameran Sumber Global Hongkong Spring dina April 2023. Pameran ieu nunjukkeun produk kaamanan inovatif sareng inovatif panganyarna kami: alarm pribadi, alarm panto sareng jandela, alarm haseup, sareng detéktor karbon monoksida.Dina paméran, séri sékumén anyar ...
    Maca deui
  • Pameran Spring HongKong ka-18-21 2023

    Ti 18 April nepi ka 21 April 2023, Ariza bakal mawa total 32 produk anyar (alarm haseup) jeung produk klasik ka pameran.Urang ngabagéakeun sadaya konsumén anyar jeung heubeul nganjang tur pituduh kami.Salila mangtaun-taun, Ariza sacara konsistén ngalaksanakeun tujuan pamekaran produkna "luhureun, langkung énggal, ...
    Maca deui
  • Ariza OEM & ODM jasa

    Warna logo produk ngaropéa kami ngarojong ukiran radium sarta percetakan layar sutra.Pangaruh ukiran radium ngan ukur hiji warna, nyaéta, kulawu, sabab prinsipna nyaéta ngagunakeun émisi laser inténsitas tinggi fokus sinar laser dina pokus, supados oksidasi bahan sareng proc ...
    Maca deui
  • Taun Anyar Cina bakal datang, Ariza hatur nuhun ka konsumén urang pikeun dukungan sareng sosobatanna dina taun katukang!

    Kami bungah Usher dina Taun Anyar jeung hatur sadaya konsumén urang pikeun parusahaan maranéhanana dina taun kaliwat.Urang bakal ngamekarkeun leuwih produk anyar dina Taun Anyar, kawas detektor haseup anyar.Dina Taun Anyar, urang masih bakal keukeuh dina kadali kualitas alus
    Maca deui
  • Congratulate perusahaan dina hasil lulus ISO9001: 2015 sareng sertifikasi sistem kualitas BSCI

    Dina taun anyar, parusahaan urang geus salawasna taat kana kawijakan kualitas "partisipasi pinuh, kualitas luhur jeung efisiensi, perbaikan kontinyu, sarta kapuasan customer", sarta geus kahontal hasil fruitful dina produk éléktronik dina hidayah bener tina lea...
    Maca deui
  • Kumaha carana manggihan produsén dipercaya?

    Dinten ieu abdi hoyong bagikeun sababaraha saran ngeunaan Kumaha carana manggihan produsén dipercaya?Kuring nyimpulkeun tilu ponit: 1. Ukuran perusahaan, jumlah staf sareng upami aranjeunna gaduh departemen R&D sareng tim produksi.
    Maca deui
  • Séptémber Ngayakeun Festival-Ngalawan pikeun Dream

    Séptémber mangrupikeun usum puncak pikeun mésér.Pikeun ningkatkeun antusiasme para salesman urang, perusahaan urang ogé milu dina kompetisi PK kakuatan dagang asing disponsoran ku Departemen Usaha Perdagangan Luar Negeri di Shenzhen dina 31 Agustus 2022. Ratusan bos alus teuing jeung salesman ...
    Maca deui
  • 1st., Oct-Wilujeng Ulang Taun ka motherland urang

    1st Oct éta ulang motherland urang, éta salah sahiji dinten pangpentingna urang saprak 1949 sarta significance hébat sarta pangaruh ka unggal Cina.Ku sabab kitu, parusahaan urang ogé geus diatur sababaraha kagiatan, nu teu ngan bisa ngahontal tujuan hajatan, tapi ogé ningkatkeun ...
    Maca deui
  • Perayaan Meanngful on Mid-Autumn Festival tradisional Cina

    ka-10,.Séptémber nyaéta Festival Pertengahan Musim Gugur urang anu mangrupikeun salah sahiji tina opat festival tradisional Cina (Festival Parahu Naga, Festival Musim Semi, Poé Nyapu Makam sareng Festival Pertengahan Musim Gugur dikenal salaku opat festival tradisional di Cina).Seueur perayaan tradisional sareng bermakna anu anjeunna ...
    Maca deui
  • Ariza Urang narékahan pikeun jadi sobat paling dipercaya konsumén urang

    Shenzhen Ariza Electronic Co., Ltd diadegkeun dina 2009 di Shenzhen, kami pabrik husus kalawan kakuatan produk alarm kaamanan pikeun 12years.Salila sababaraha taun urang ngagaduhan seueur kulawarga sareng réréncangan, Urang damel babarengan pikeun masa depan anu cerah babarengan!Di tempat damel, kami profésional sareng conscientiou ...
    Maca deui
  • Ariza-Kami mangrupikeun sakelompok jalma anu kerja keras sareng cinta kahirupan

    Kami henteu ngan ukur perusahaan dagang tapi ogé pabrik, ngadeg taun 2009 dugi ka ayeuna urang gaduh pangalaman 12 taun di pasar ieu.Simkuring gaduh departemen R&D urang sorangan, departemén SALES, QC department.We nyandak pesenan konsumén urang 'serius pikeun mastikeun kualitas produk.Penjualan kami salawasna ...
    Maca deui
  • kagiatan parusahaan warni-Naga Parahu Festival

    Festival Parahu Naga datang pas.Jenis kagiatan naon anu direncanakeun ku perusahaan pikeun festival bahagia ieu?Sanggeus libur Poé Méi, pagawé hardworked ngadagoan libur pondok.Seueur jalma parantos ngarencanakeun sateuacanna pikeun ngayakeun pesta kulawarga sareng réréncangan, kaluar maén, atanapi cicing di bumi sareng ...
    Maca deui
Chat Online WhatsApp!