• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Gampang Pasang DIY aksésori Kaca Door Jandela Geter Kaamanan Siaga Alarm Kasalametan Protection sénsor

Pondok Description:

Features: Mini shape with Super loud alarm siren up to 130dB, 360º detection angle, scare away any unwanted intruders to ensure the safety of your life and property. Loud alarm sounds when glass/door is tampered with or broken Attach to any window or glass, easy peel and stick installation – no wiring Warning sticker visible outside of window/door. High/Low sensitivity selection, with battery test button (6F22 batteries included) For indoor use only – great for windows, sliding g...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, PayPal
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur:

    bentukna Mini jeung alarm Super nyaring sirineu nepi ka 130dB, 360º sudut deteksi, nyingsieunan jauh sagala intruders dihoyongkeun pikeun mastikeun kasalametan hirup anjeun jeung harta.

    • alarem nyaring sora lamun kaca / panto geus tampered nganggo atanapi pegat
    • Ngagantelkeun kana sagala jandela atawa kaca, gampang mesek tur instalasi iteuk - euweuh wiring
    • Dinyana stiker ditingali luar tina jandela / panto.
    • Tinggi / Low Pilihan sensitipitas, kalawan tombol test batré (6F22 accu kaasup)
    • Pikeun pamakéan indoor hijina - gede pikeun jandéla, ngageser panto kaca, lawang patio

     

    parameter produk:

    Ukuran: 90 * 56 * 27 mm
    decibel: 130db
    Paket: 8,5 * 3.3 * 9.6cm kotak bodas
    batre: 1pcs 6F22
    Beurat: 108g

    Qty: 140pcs / ctn
    Ukuran: 39 * 33.5 * 32.5cm
    GW: 16kg / ctn
    kode HS: 85311000

     

     

    Basajan tur merenah pikeun pamaké pikeun operasi, kalayan tali anu, gampang pikeun mawa sarta nongkrong, teu sambungan kabel diperlukeun Cocog jeung padumukan, toko, pabrik, gudang, mal, kantor jeung tempat sejenna kaamanan

    11

     

     

     

     

     

    alarem bisa dibabawa jeung batré kaasup, subitable pikeun imah atawa pikeun hotél, ngan ngagantung dina kenop panto atawa jandela, balikkeun saklar, nalika awak sagala noel kenop atawa picking konci a, alarem moal ngirining pikeun ngingetan

    10

     








  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!