• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

Nirkabel Mini Hideung Biru Waos Key Finder Tracker Smart Tuya GPS Anti Lost Alarm Locator Keychain Alat Nyukcruk Pikeun kenop, Kantong Jeung More

Katerangan pondok:

Ngeunaan item ieu Milarian Konci, Kantong & Seueurna: Langsung pasang panyungsi konci anu kuat kana konci, ransel, dompet atanapi naon waé anu anjeun kedah lacak sacara rutin sareng nganggo APLIKASI TUYA kami pikeun milarianana.Pilarian di Deukeut: Anggo aplikasi TUYA pikeun ngirining panyungsi konci anjeun nalika jarakna aya dina jarak 131 ft.Milarian Jauh: Nalika di luar jangkauan Bluetooth, paké aplikasi TUYA pikeun ningali lokasi pangénggalna pencari konci anjeun atanapi kéngingkeun bantosan aman sareng anonim tina TUYA Netw...


  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T, PAYPAL
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngeunaan item ieu

    Teangan Konci, Kantong & Lainna:Langsung pasang panyungsi konci anu kuat kana konci, ransel, dompet atanapi naon waé anu anjeun peryogikeun rutin ngalacak sareng nganggo TUYA APLIKASI kami pikeun milarianana.

    Pilarian di caket dieu:Pake aplikasi TUYA pikeun ngirining panyungsi konci anjeun dina jarak 131 ft.

    Manggihan Jauh:Nalika di luar jangkauan Bluetooth, paké aplikasi TUYA pikeun ningali lokasi pangénggalna pencari konci anjeun atanapi kéngingkeun bantosan jaringan TUYA anu aman sareng anonim pikeun ngabantosan milarian anjeun.

    Milarian Telepon anjeun:Anggo panyungsi konci anjeun pikeun milarian telepon anjeun, sanaos dina modeu jempé.

    Batré Awét & Bisa Diganti:Nepi ka 1 taun batré anu tiasa digentos CR2032, ngingetkeun anjeun pikeun ngagentosna nalika kakuatan rendah; Desain panutup batré anu saé pikeun ngahindarkeun murangkalih gampang dibuka.

    Modél produk B600
    Taya sambungan sayaga 560 dinten
    Nyambung siaga 180 poé
    Jarak 40 méter
    Tegangan Operasi DC-3V
    Arus nangtung ≤40uA
    Alarem ayeuna ≤12mA
    deteksi batré low 2.4V
    Volume desibel 90dB
    Suhu operasi -10 ℃ -70 ℃
    Bahan cangkang produk ABS

    bubuka fungsi

    Manggihan Item anjeun:Pencét tombol "Panggihan" dina App pikeun ngirining alat anjeun, anjeun tiasa nuturkeun sora pikeun mendakanana.

    Rékaman lokasi:Aplikasi kami bakal ngarékam "lokasi anu dipegatkeun" sacara otomatis, ketok "catetan lokasi" pikeun ningali inpormasi lokasi.

    Anti Leungit:Telepon anjeun sareng alatna bakal hurung nalika aranjeunna diputus.

    Manggihan Telepon anjeun:Pencét tombol dua kali dina alat pikeun ngirining telepon anjeun.

    Nada dering sareng Setélan Jilid:Ketok "Setélan rington" pikeun nyetél rington telepon. Ketok "Setélan volume" pikeun nyetél polumeu rington.

    waktos sayaga super lila:Alat anti leungit ngagunakeun batré CR2032 batré, nu bisa nangtung ku 560 poé lamun teu disambungkeun, sarta bisa nangtung ku 180 poé lamun disambungkeun.

    Daptar bungkusan

    1 x Kotak Langit sareng Bumi

    1 x Manual pamaké

    1 x batré tipe CR2032

    1 x Panyungsi konci

    Inpormasi kotak luar

    Ukuran Paket: 10.4*10.4*1.9cm

    Jumlah: 153pcs/ctn

    Ukuran: 39.5*34.5*32.5 cm

    GW: 8,5 kg/ctn

    OEM ODM RTS流程fd-01 logo定制流程图

      Layar sutra ukiran laser
    MOQ ≥500 ≥200
    Harga 50 $ / 100 $ / 150 $ 30$
    Warna Hiji-warna/Dua-warna/Tilu-warna Hiji-warna (abu)

    b600 b400证书

    Bubuka parusahaan

    misi urang
    Misi kami nyaéta ngabantosan sadayana pikeun hirup anu aman. Kami nyayogikeun pribadi anu pangsaéna dina kelas pribadi aman, kaamanan bumi, sareng produk penegak hukum pikeun maksimalkeun kasalametan anjeun. anu dilengkepan henteu ngan ukur produk anu kuat, tapi ogé pangaweruh.

    kapasitas R & D
    Kami ngagaduhan tim R&D profésional, anu tiasa ngaropea produk dumasar kana kabutuhan konsumén.Kami ngararancang sareng ngahasilkeun ratusan modél énggal pikeun klien kami di sakumna dunya, klien kami sapertos kami: iMaxAlarm, SABRE, Home depot.

    Departemen produksi
    Ngawengku wewengkon 600 méter pasagi, urang gaduh pangalaman 11years on pasar ieu sarta geus salah sahiji pabrik ngarah tina alat kaamanan pribadi éléktronik.Urang teu ngan owns alat produksi canggih tapi ogé boga teknisi terampil jeung pagawe ngalaman.

    Jasa & Kakuatan Kami

    1. Harga pabrik.
    2. panalungtikan anjeun ngeunaan produk urang bakal ngawaler dina 10 jam.
    3. Waktos kalungguhan pondok: 5-7days.
    4. pangiriman gancang: sampel bisa shipped iraha wae.
    5. ngarojong percetakan logo na pakét ngaropéa.
    6. Suport ODM, urang bisa ngaropea produk nurutkeun pangabutuh anjeun.

    FAQ

    Q: Kumaha ngeunaan kualitas Panimu konci?
    A: Urang ngahasilkeun unggal produk kalayan bahan kualitasna alus sarta pinuh nguji tilu kali saméméh shippment.Naon deui, kualitas kami disatujuan ku CE RoHS SGS & FCC, IOS9001, BSCI.

    Q: Dupi abdi gaduh urutan sampel?
    A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.Sampel campuran tiasa ditampi.

    Q: Naon waktos kalungguhan?
    A: Sampel perlu 1 poé gawé, produksi masal perlu 5-15 poé gawé gumantung kana kuantitas urutan.

    Q: Naha anjeun nawiskeun jasa OEM, sapertos ngadamel pakét sareng percetakan logo urang nyalira?
    A: Leres, kami ngadukung jasa OEM, kalebet kotak ngaropéa, manual nganggo basa anjeun sareng logo percetakan dina produk jsb.

    Q: Dupi abdi tiasa nempatkeun urutan kalawan PayPal pikeun kiriman gancang?
    A: Yakin, urang ngarojong duanana pesenan online alibaba jeung Paypal, T / T, Western Union pesenan offline.Mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    Q: Kumaha anjeun ngirim barang sareng sabaraha lami dugi ka?
    A: Urang biasana ngilikan ku DHL (3-5days), UPS (4-6days), Fedex (4-6days), TNT (4-6days), Air (7-10days), atawa ku laut (25-30days) dina pamundut anjeun.








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Chat Online WhatsApp!