• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

Awéwé Kids Sepuh Kaamanan Saku Pertahanan Diri Alarm Serangan Tarik Pin Alarm Kasalametan 130db Safesound Gantungan Kunci Alarm Pribadi Sareng Lampu Senter LED

Katerangan pondok:

Ngeunaan item ieu 130 dB Alarm Darurat Kasalametan: Alarm Kaamanan Pribadi mangrupikeun cara anu kompak sareng gampang pikeun ngajaga diri anjeun atanapi anu dipikacinta.Ieu alat panyalindungan 130dB leutik tapi pisan nyaring.The 130db ceuli-piercing teu ngan bakal narik perhatian batur, tapi ogé nyingsieunan kaluar lawan.Kalayan hép alarm pribadi, anjeun bakal ngajauhan bahaya.Gampang dianggo: Alarm pribadi gampang dianggo, henteu meryogikeun latihan atanapi kaahlian pikeun beroperasi, sareng tiasa dianggo ku saha waé henteu paduli ...


  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T, PAYPAL
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngeunaan item ieu

    Alarm Darurat Kasalametan 130 dB:Alarm Kaamanan Pribadi mangrupikeun cara anu kompak sareng gampang pikeun ngajaga diri anjeun atanapi anu dipikacinta.Ieu alat panyalindungan 130dB leutik tapi pisan nyaring.The 130db ceuli-piercing teu ngan bakal narik perhatian batur, tapi ogé nyingsieunan kaluar lawan.Kalayan hep tinaalarem pribadi, anjeun bakal jauh tina bahaya.

    Gampang dianggo:Alarm pribadi gampang dianggo, teu ngabutuhkeun latihan atanapi kaahlian pikeun beroperasi, sareng tiasa dianggo ku saha waé henteu paduli umur atanapi kamampuan fisik.Tarik pin kaluar pikeun ngaktipkeun alarm, selapkeun deui pikeun ngeureunkeun alarm.Anjeun oge bisa make eta salaku senter darurat leutik dipingpin nalika anjeun peryogi eta.Ngan hurungkeun tombol di sisi sareng anjeun bakal nampi lampu.

    Kompak & Portabel Keychain Alarm:Ukuran alarem pribadi nyaéta 3.37"x1.16"x0.78", unggal beuratna 0.1LB.Thekeychain alaremleutik, portabel sareng desain anu sampurna ngamungkinkeun anjeun nyandak dimana waé.Éta tiasa napel kana dompet, ransel, konci, puteran sabuk, sareng koper.Anjeun tiasa nyandak eta malah dina pesawat sarta éta gede pikeun iinditan, hotél, kémping jeung sajabana Anjeun moal salempang ngeunaan kaamanan anjeun dimana wae Anjeun buka.

    High Powered:Alarm pribadi ngagunakeun 2 buah batré AAA (kaasup) nu bisa ngarojong 3 taun sayaga, 6 jam tahan alarming, 20 jam non stop lampu LED.Batré AAA éta stabil sareng panutup bahan ABS kualitas luhur mastikeun alarm pribadi kualitas luhur ahir.Ku alatan éta, anjeun teu kudu salempang ngeunaan alarm pribadi teu bisa jalan mun anjeun butuh eta.

    Pilihan Hadiah & Jasa Praktis:Alarm pribadi cocog pikeun sadayana, maksimalkeun kasalametan & kaamanan pribadi anjeun dimana waé, dimana waé, Mékanisme pertahanan anu sampurna pikeun Siswa, Sesepuh, Barudak, Awéwé, Joggers, Padamel wengi, jsb. alus milih.Ieu kado idéal pikeun ulang, poé sukur, Natal, Poé Valentine jeung kasempetan séjén.

    Nomer modél
    AF-9400
    desibel
    130DB
    Warna Bulao, Pink, Bodas, Hideung, Konéng, Ungu
    Tipe Gantungan konci LED
    Bahan Logam, ABS Plastik
    Tipe Logam Beusi sténless
    Nyitak sablon sutra
    Fungsi Alarm Pertahanan Diri, Led Flash Light
    Logo Logo custom
    pakét kotak kado
    Batré 2 PCS AAA
    Garansi 1 taun
    Aplikasi Nyonya, Barudak, Sepuh

    Panjelasan Produk

    Alarm Super Nyaring:Sora alarem 130dB super nyata, éta tiasa kaget panyerang, sareng ngingetkeun batur dina kaayaan darurat.

    Pembantu Lampu LED Darurat:Lampu anu dipimpin darurat sampah, ngabantosan anjeun milarian jalan ka bumi, ngabantosan anjeun mendakan barang-barang dina gelap.

    Batré Powered:Alarm Pribadi hadir sareng 2 batré AAA (kaasup) anu tiasa digentos nalika batréna lemah.

    Long Stand By:Thekeychain alaremtiasa sayaga dugi ka tilu taun sareng sora alarem anu nyiksa ceuli tiasa dugi ka 6 jam.

    Daptar bungkusan

    1 x kotak bodas

    1x Alarm Pribadi

    1 x Manual Instruksi

    Inpormasi kotak luar

    Jumlah: 300pcs / ctn

    karton Ukuran: 39*33.5*32.5cm

    GW: 18,8 kg/ctn

    OEM ODM RTS流程9400 logo定制流程图

      Layar sutra ukiran laser
    MOQ ≥500 ≥200
    Harga 50 $ / 100 $ / 150 $ 30$
    Warna Hiji-warna/Dua-warna/Tilu-warna Hiji-warna (abu)

    Bubuka parusahaan

    misi urang
    Misi kami nyaéta ngabantosan sadayana pikeun hirup anu aman. Kami nyayogikeun pribadi anu pangsaéna dina kelas pribadi aman, kaamanan bumi, sareng produk penegak hukum pikeun maksimalkeun kasalametan anjeun. anu dilengkepan henteu ngan ukur produk anu kuat, tapi ogé pangaweruh.

    kapasitas R & D
    Kami ngagaduhan tim R&D profésional, anu tiasa ngaropea produk dumasar kana kabutuhan konsumén.Kami ngararancang sareng ngahasilkeun ratusan modél énggal pikeun klien kami di sakumna dunya, klien kami sapertos kami: iMaxAlarm, SABRE, Home depot.

    Departemen produksi
    Ngawengku wewengkon 600 méter pasagi, urang gaduh pangalaman 11years on pasar ieu sarta geus salah sahiji pabrik ngarah tina alat kaamanan pribadi éléktronik.Urang teu ngan owns alat produksi canggih tapi ogé boga teknisi terampil jeung pagawe ngalaman.

    Jasa & Kakuatan Kami

    1. Harga pabrik.
    2. panalungtikan anjeun ngeunaan produk urang bakal ngawaler dina 10 jam.
    3. Waktos kalungguhan pondok: 5-7days.
    4. pangiriman gancang: sampel bisa shipped iraha wae.
    5. ngarojong percetakan logo na pakét ngaropéa.
    6. Suport ODM, urang bisa ngaropea produk nurutkeun pangabutuh anjeun.

    FAQ

    Q: Kumaha ngeunaan kualitas alarem pribadi?
    A: Urang ngahasilkeun unggal produk kalayan bahan kualitasna alus sarta pinuh nguji tilu kali saméméh shippment.Naon deui, kualitas kami disatujuan ku CE RoHS SGS & FCC, IOS9001, BSCI.

    Q: Dupi abdi gaduh urutan sampel?
    A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.Sampel campuran tiasa ditampi.

    Q: Naon waktos kalungguhan?
    A: Sampel perlu 1 poé gawé, produksi masal perlu 5-15 poé gawé gumantung kana kuantitas urutan.

    Q: Naha anjeun nawiskeun jasa OEM, sapertos ngadamel pakét sareng percetakan logo urang nyalira?
    A: Leres, kami ngadukung jasa OEM, kalebet kotak ngaropéa, manual nganggo basa anjeun sareng logo percetakan dina produk jsb.

    Q: Dupi abdi tiasa nempatkeun urutan kalawan PayPal pikeun kiriman gancang?
    A: Yakin, urang ngarojong duanana pesenan online alibaba jeung Paypal, T / T, Western Union pesenan offline.Mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    Q: Kumaha anjeun ngirim barang sareng sabaraha lami dugi ka?
    A: Urang biasana ngilikan ku DHL (3-5days), UPS (4-6days), Fedex (4-6days), TNT (4-6days), Air (7-10days), atawa ku laut (25-30days) dina pamundut anjeun.








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Chat Online WhatsApp!