• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • google
  • youtube

Beus Premium Mobil Kaca Breaker Kasalametan Hammer Darurat Kabur Alat Kaca Palu jeung Car Jandela Breaker Seat Beubeur Cutter Beurat Karbon Steel Points

Katerangan pondok:

Ngeunaan item ieu Palu Kaamanan Padet Anyar Ditingkatkeun: Palu padet dua sirah ieu didamel tina baja karbon tugas beurat sareng plastik.Éta tiasa nyalametkeun kahirupan anjeun dina kaayaan darurat kalayan ngan ukur keran anu hampang kalayan tip baja karbon beurat anu seukeut pikeun ngarobih kaca panto kandel.Alat Kasalametan Integral: Bisa dipaké pikeun motong sabuk korsi.Agul dipasang dina hook kaamanan.Wilah disumputkeun nyegah tatu pikeun jalma.Kalayan gesek, kaitna anu nonjol nangkep sabuk pengaman, ngageser kana péso kiyeu.Anu shar...


  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T, PAYPAL
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngeunaan item ieu

    Anyar ditingkatkeun kaamanan padetPalu: Palu padet dua sirah ieu didamel tina baja karbon tugas beurat sareng plastik.Éta tiasa nyalametkeun kahirupan anjeun dina kaayaan darurat kalayan ngan ukur keran anu hampang kalayan tip baja karbon beurat anu seukeut pikeun ngarobih kaca panto kandel.

    Alat Kasalametan Integral:Bisa dipaké pikeun motong sabuk korsi.Agul dipasang dina hook kaamanan.Wilah disumputkeun nyegah tatu pikeun jalma.Kalayan gesek, kaitna anu nonjol nangkep sabuk pengaman, ngageser kana péso kiyeu.The seukeut stainless steel sabuk korsi cutter bisa kalayan gampang motong belts korsi.

    Desain Kasalametan:Tambihkeun desain panutup pelindung, anu langkung aman dianggo, ngajagi kendaraan tina karusakan anu teu dipikabutuh, sareng nyegah tatu anu teu kahaja nalika murangkalih maén.

    Gampang Dibawa:Kompak ieupalu kaamanan mobilpanjangna 8.7cm sareng lega 20cm, éta tiasa dipasang dina kit darurat mobil sareng dimana waé dina mobil, sapertos dipasang dina visor panonpoé mobil, disimpen dina kotak sarung tangan, saku panto atanapi kotak armrest.tapak suku leutik, tapi dampak hébat kana kaamanan.

    TINDAKAN PANCEGAHAN:Leuwih gampang pikeun megatkeun jeung kabur ku pencét edges jeung opat juru kaca jeung apalu kaamanan.Inget pikeun megatkeun kaca samping mobil, teu kaca hareup jeung sunroof kaca, lamun dipaké dina mobil.

    Kasalametan pangalusnaPalu:Padet urangpalu kaamanancocog pikeun sagala jinis kendaraan sapertos mobil, beus, treuk, jsb. Ieu mangrupikeun kit kaamanan kendaraan anu penting.Ieu kado gede pikeun kolot anjeun, salaki, pamajikan, duduluran, babaturan pikeun masihan aranjeunna katengtreman pikiran bari nyetir.Gadget ieu tiasa ngabantosan anjeun kaluar tina kaayaan darurat anu bahaya dina kaayaan anu teu kaduga.

    Modél produk AF-A3
    Garansi 1 Taun
    Warna Beureum
    Aplikasi Set Alat Darurat
    Bahan ABS + Baja
    Fungsi Pemecah Jandéla, Pemotong Sabuk Kursi, Alarm Safesound
    Pamakéan Mobil, Jandéla
    Bungkusan Kartu molotok

    bubuka fungsi

    Pameget Jandéla

    Palu beurat-karbon-baja padet, anu puseur gravitasi dirancang dina sirah, bisa mantuan Anjeun megatkeun jandela gampang jeung gancang.

    Sabuk korsi cutter

    Ku snap sabeulah palinter sarta sudut unik, agul seukeut disumputkeun dina hook melengkung aman bisa mantuan Anjeun gancang align sabuk korsi, bari nyegah tatu.

    Alarm sora

    Cabut panutup palu kaamanan sarta geura-giru ngaluarkeun alarm 130db.

    Daptar bungkusan

    1 x Palu Kasalametan

    1 x Kotak Bungkusan Kartu Warna Blister

    OEM ODM10

    Bubuka parusahaan

    misi urang
    Misi kami nyaéta ngabantosan sadayana pikeun hirup anu aman. Kami nyayogikeun pribadi anu pangsaéna dina kelas pribadi aman, kaamanan bumi, sareng produk penegak hukum pikeun maksimalkeun kasalametan anjeun. anu dilengkepan henteu ngan ukur produk anu kuat, tapi ogé pangaweruh.

    kapasitas R & D
    Kami ngagaduhan tim R&D profésional, anu tiasa ngaropea produk dumasar kana kabutuhan konsumén.Kami ngararancang sareng ngahasilkeun ratusan modél énggal pikeun klien kami di sakumna dunya, klien kami sapertos kami: iMaxAlarm, SABRE, Home depot.

    Departemen produksi
    Ngawengku wewengkon 600 méter pasagi, urang gaduh pangalaman 11years on pasar ieu sarta geus salah sahiji pabrik ngarah tina alat kaamanan pribadi éléktronik.Urang teu ngan owns alat produksi canggih tapi ogé boga teknisi terampil jeung pagawe ngalaman.

    Jasa & Kakuatan Kami

    1. Harga pabrik.
    2. panalungtikan anjeun ngeunaan produk urang bakal ngawaler dina 10 jam.
    3. Waktos kalungguhan pondok: 5-7days.
    4. pangiriman gancang: sampel bisa shipped iraha wae.
    5. ngarojong percetakan logo na pakét ngaropéa.
    6. Suport ODM, urang bisa ngaropea produk nurutkeun pangabutuh anjeun.

    FAQ

    Q: Kumaha ngeunaan kualitas Hammer Kasalametan?
    A: Urang ngahasilkeun unggal produk kalayan bahan kualitasna alus sarta pinuh nguji tilu kali saméméh shippment.Naon deui, kualitas kami disatujuan ku CE RoHS SGS & FCC, IOS9001, BSCI.

    Q: Dupi abdi gaduh urutan sampel?
    A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.Sampel campuran tiasa ditampi.

    Q: Naon waktos kalungguhan?
    A: Sampel perlu 1 poé gawé, produksi masal perlu 5-15 poé gawé gumantung kana kuantitas urutan.

    Q: Naha anjeun nawiskeun jasa OEM, sapertos ngadamel pakét sareng percetakan logo urang nyalira?
    A: Leres, kami ngadukung jasa OEM, kalebet kotak ngaropéa, manual nganggo basa anjeun sareng logo percetakan dina produk jsb.

    Q: Dupi abdi tiasa nempatkeun urutan kalawan PayPal pikeun kiriman gancang?
    A: Yakin, urang ngarojong duanana pesenan online alibaba jeung Paypal, T / T, Western Union pesenan offline.Mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    Q: Kumaha anjeun ngirim barang sareng sabaraha lami dugi ka?
    A: Urang biasana ngilikan ku DHL (3-5days), UPS (4-6days), Fedex (4-6days), TNT (4-6days), Air (7-10days), atawa ku laut (25-30days) dina pamundut anjeun.








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Chat Online WhatsApp!